Mi a sztárüzenet?

Egy olyan magyar platform, amin keresztül bárki könnyedén rendelhet személyre szóló videó-üzenetet kedvenc magyar sztárjától.Hogy történik a rendelés folyamata?

  • Kiválasztod a sztárt,
  • Rányomsz a megrendelésre,
  • Megírod a kívánságodat részletesen,
  • Milyen alkalomra lesz az üzenet? (kiválasztod)
  • Ki küldi az üzenetet? (beírod)
  • Kinek szól az üzenet? (beírod)
  • Mit mondjon a sztár, hogyan szeretnéd hogy mondja? (kifejted 500 karakterben)
  • Befoglalódik a pénzösszeg a kártyádról (csak akkor fizetsz, ha elkészül a videó)
  • Pár napon belül, egyszer csak megkapod az emailt, hogy kedvenced elfogadta a kérésedet és elkészítette neked a sztárüzenet videódat!
  • Az emailben kapott linken keresztül hozzájutsz a videódhoz. Letöltöd, vagy csak kimásolod a linket, és átadod annak a sztárüzenetet akinek szántad.


Hogyan kell ezt elképzelni?

Például van egy gitár rajongó ismerős, akinek kedvenc zenekara a ParanoiD.
Akkor csak ki kell választani “sankó”-t, a rendelés lépéseinél megírni neki kinek lesz az üzenet, milyen alkalomra, mi az ami fontos, hogy elhangozzon, mit lehet tudni az ismerősről stb. Ez alapján Sankó készít egy kreatív, személyre szóló videót kis gitárszólóval -ha az lett kérve.
Na az ilyen ajándéktól a rajongó ismerős teljesen eldobja majd magát, és így keletkezik egy felejthetetlen élmény. Ugyanígy működik ez bármelyik kedvenccel a sztaruzenet.hu oldalról. Természetesen mindenki a maga stílusában készít videót, amivel igyekszik egy örök emléket teremteni valaki számára.Milyen hosszú videót kérhetek?

Körülbelül 1 percesek a videók. Az instrukciókra 500 karakter áll rendelkezésre. Szigorú megkötés nincs, amit az üzenet természete megkíván.Mi történik, ha a sztár nem teljesíti a kérésemet?

Előfordulhat, hogy a választott sztár éppen nem tudja, vagy nem akarja teljesíteni a felkérést. Ha ilyen történik, arról azonnal értesítést kapsz emailben.
Ha 7 nap alatt nem készül el a videó, akkor a rendszer automatikusan visszautasítottnak tekinti a kérést, és a pénz-befoglalás feloldódik, avagy visszakapod a pénzed maradéktalanul. A pénz visszatérítésének mechanizmusa banktól függően eltarthat 5-7 napig.Miért van szükség a fizetős platformra?

Amit mi kínálunk az nem elvesz szívességekből, és nem ingyenes kedvességekből próbál pénzt csinálni, hanem egy olyan extra(!) plusz(!) felületet kínál, amin keresztül bárki egy-két kattintással megrendelheti a személyre szóló videóját.
Erre több okból is szükség van. Például rengetegen vannak, akik nem szeretnek szívességet kérni, többek között azért, mert abból vagy lesz valami, vagy nem. Ennél kiszámíthatóbb rendszerre van szükség, ha valaki ajándékozni szeretne.
Olyan rajongóból is rengeteg van, aki konkrétan keresi a formáját, hogy hogyan támogathatná valamiképp a kedvencét, és esze ágában sem lenne egy ilyen értékes ajándékot ingyen kérni.
Mindezek mellett egyre több olyan kreatív felhasználó is van, aki egyszerűen felismeri, hogy mennyivel egyedibb és felejthetetlenebb ajándék az, ha mondjuk valakit az oldalról megrendel és azon keresztül érkezik valami nagyon szuper kis emlék...
Amit fontos hangsúlyozni, hogy amit a Sztárüzenet kínál, nem elvesz, hanem hozzátesz a sztárok elérhetőségeihez -akik közül nagyon sokan a platformon szerzett gázsijukat jótékony célokra adják tovább, például a “Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát” alapítvány számára.Miért nincs itt minden magyar sztár?

Az oldalon található sztárok névsora napról-napra bővül.
Mi folyamatos tárgyalásban vagyunk a sztárokkal és szívvel lélekkel azon dolgozunk, hogy minél több rajongó megtalálhassa nálunk kedvencét. Vannak sztárok akik gyorsabban meglátták a Sztárüzenetben a fantáziát, míg másoknak kell egy kis idő.
De ha valakitől nagyon szeretnél rendelni, javasold a weboldal alján lévő lehetőségnél, vagy esetleg próbáld te is(!) kérni a kedvencedet különböző platformokon, hogy készítsen ő is profilt nálunk.Ki határozza meg az árakat?

Az árazás, mint minden modern platformnál, a sztaruzenet.hu oldalon is egy teljesen dinamikus dolog, amit a kedves partnerek úgy állítanak, ahogyan azt jónak látják.
A feltüntetett árak nem összehasonlításról, vagy személyes értékelésről szólnak, pusztán egy személyre szabott szolgáltatás áráról, amit nagyon sok egyéni körülmény határoz meg.
Például, ha egy művésznek több ideje/kedve van videókat készíteni, akkor az olcsóbb árat állít be és értelemszerűen több felkérést kap, de olyan is van, aki szeret többet dolgozni egy-egy kívánság teljesítésén és inkább magasabb árat állít be.
Ahány sztár és rajongó bázis, annyi féle történet, de ahogyan az élet tele van változásokkal, az árazás is folyton alkalmazkodik az egyes körülményekhez.Kik kerülhetnek az oldalra sztárként?

Minden olyan művészt, akinek a pozitív hatású közszereplői munkásságát ellenőrizni tudjuk, és figyelemre méltó aktív követő bázissal rendelkezik, boldogan üdvözli az oldal. A regisztráció a weboldal alján lévő “Profilkészítés”-el kezdődik.Számlázás?

A sztárüzüzenet.hu emailben küldi a számlát a vásárlónak, sikeres teljesítés után.Használhatom kereskedelmi célokra a sztártól kapott videót?

A személyre szólóként vásárolt üzenetek kizárólag személyes célokra használhatóak. Az ezzel való visszaélés jogi következményekkel járhat. Ugyanakkor már kis, közép, de akár nagyobb vállalkozások is rendelhetnek kereskedelmi célra tartalmakat az erre külön készített oldalunkon a Sztárüzenet platformon belül. Ilyen típusú megrendelésekhez látogasson a sztaruzenet.hu/biz oldalra, vagy a menüben válassza a “CÉGEKNEK” menüpontot.